IT Trainee Wil jij als YoungProfessional aan de slag in het grootste IT landschap van Nederland? Meld je dan nu aan als IT trainee bij de Belastingdienst.
Infrastructuur Apeldoorn 32 - 40 uur

Als trainee bij de Belastingdienst, ga je aan het werk in het grootste IT landschap van Nederland. Je maakt als trainee deel uit van een klein gezelschap dat in een tijdsbestek van 12 maanden gaat ontdekken hoe veelzijdig de ICT is. Daarnaast krijg je volop de ruimte om jouw eigen talenten en capaciteiten optimaal te ontwikkelen.

Voordat je aan de slag gaat als servicedeskmedewerker volg je samen met de andere trainees een programma bij de Belastingdienst van 3 maanden waarin je jouw ITIL certificaat behaalt. Na afloop van de introductie moet jij je als volwaardige servicedeskmedewerker laten zien. In deze periode volg je nog enkele gespecialiseerde cursussen en opleidingen om alle noodzakelijk kennis op te doen.

Tegen het einde van het traineeship wordt duidelijk welke ambitie jij gaat waarmaken. Uiteindelijk stroom je dan uit in een functie die bij jou past. Uiteraard wordt je begeleid door je coach bij de Belastingdienst en XLence.

Wat zoeken wij:

IT is jouw passie! Je hebt een HBO / WO bedrijfskundige of technische opleiding afgerond of je zit in de afrondende fase en je hebt werkervaring op ICT gebied. Je hebt een proactieve houding, bent resultaatgericht en een echte teamspeler. Je innoveert, communiceert uitstekend en hebt er plezier in om met mensen te werken.

We zijn op zoek naar jong IT talent dat inhoudelijk de diepte in wil en ook klantgericht wil leren werken. Ook het ontdekken van je eigen talenten hoort bij jouw ambities. Want in welke rol krijg jij de meeste energie? Dit zijn de ideale uitgangspunten om jouw carrière bij de Belastingdienst in beweging te zetten!

Wat bieden wij jou?

De kans om te werken in de grootste IT omgeving van Nederland. Waar jij je maximaal kunt ontwikkelen en een start kunt geven aan jouw carrière. Binnen deze organisatie werk je in een open, informele en gedreven sfeer met legio mogelijkheden om door te groeien. Je ontvangt een uitstekend basissalaris en jouw opleidingen worden door XLence betaald.

Heb je interesse?

Ben jij het jong talent dat XLence Companies zoekt? Wil je meer weten over het traineeship of de sollicitatieprocedure neem dan contact met ons op!

Vacaturenummer
  • 692
Datum
  • 08/01/2018
Business Manager 050-3604624